Aannemer gevelisolatie

Aannemer gevelisolatie

Gevelisolatie door een aannemer laten uitvoeren kan. Er zijn diverse gevelisolatie bedrijven die zich hiermee bezig houden. Een aannemer kan u perfect helpen met gevelisolatie. Voor spouwmuurisolatie zijn er diverse gespecialiseerde gevelisolatiebedrijven actief. Zij hebben de apparatuur om het isolatiemateriaal in uw spouwmuur te blazen. Wilt u de buitengevel voorzien van isolatie? Dan kan een reguliere aannemer u ook goed van dienst zijn.

Gevelisolatie bij nieuwbouw

Bij nieuwbouwwoningen wordt de gevel door de aannemer geïsoleerd. De standaarden voor nieuwbouw liggen erg hoog. Behalve bij gevelisolatie zijn ook de ramen en kozijnen in de gevel natuurlijk van materialen met een hoge isolatiewaarde. De spouwmuur wordt standaard voorzien van isolatiemateriaal, meestal in de vorm van glaswol of steenwol. U kunt er ook voor kiezen om duurzame materialen als vlas of schapenwol te gebruiken om de wanden te isoleren. Ook kunt u de buitenzijde van de gevel laten isoleren als u dat mooi vindt. Naast een laag isolatiemateriaal wordt de gevel dan afgewerkt met pleisterwerk of andere gevelbekleding.

Gevelisolatie in uw bestaande woning

Zoekt u een aannemer voor na-isolatie van uw gevel? In dat geval is spouwmuurisolatie waarschijnlijk de voordeligste optie. Hierbij maakt de aannemer gaatjes in het voegwerk, waardoor het isolatiemateriaal (glaswolvlokken, piepschuimbolletjes of grafietparels) binnen wordt geblazen. Natuurlijk worden de gaatjes na het werk weer dichtgemaakt. De kosten van spouwmuurisolatie vallen mee en het rendement is groot: u bespaart tot wel 30% op uw verwarmingskosten.

 
Reactie plaatsen