privacyverklaring
We gebruiken cookies

Privacy Verklaring Houhetwarm



Houhetwarm, gevestigd aan Merwedekade 252, 3522 JP Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

https://houhetwarm.nl/

Merwedekade 252

3522 jp Utrecht

06-22401955

Verantwoordelijke is Pine Berg, info@houhetwarm.nl

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS

EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site en bij het aanvragen van offertes ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Houhetwarm.nl

Mei 2018


BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

Houhetwarm is een leadgenerator. Een ieder die een offerte aanvraagt op Houhetwarm is zich bewust van het feit dat zijn of haar persoonsgegevens vervolgens verstrekt worden aan isolatiebedrijven. Deze isolatiebedrijven hebben de plicht zorgvuldig om te gaan met je gegevens.

Wij verwerken deze persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet


OVER ONS

Houhetwarm is in beheer van PICO onder KVK nummer: KvK 58348212

Merwedekade 252

3522 JP Utrecht​


WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?

Wanneer je een offerte hebt aangevraagd, of een gratis download zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Voor- en achternaam

e-mailadres

Telefoonnummer

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

Isolatie wens en voorkeuren isolatiemateriaal


BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE GEGEVENS

Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?

Gratis downloads en nieuwsbrief: Hiervoor verzamelen we email en naam.

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van downloads, zoals informatieve gidsen over isolatie en duurzaamheid. Regelmatig ontvang je een nieuwsbrief, maximaal twee keer per wee. Daarnaast gebruiken we je voornaam en e-mail adres voor retargeting voor Facebook advertenties. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten. Niet met gegevens die via onze contact-formulieren binnengekomen zijn.

We slaan deze gegevens op in het mail marketing systeem Enormail. 


Offertes

Voor de offertes die je aanvraagt via Houhetwarm vragen we om:

Naam, mailadres, telefoonnummer, wooonadres, huisnummer, postcode, type isolatie, wens isolatiemateriaal. Deze gegevens worden doorgegeven aan maximaal drie isolatiebedrijven die in aanmerking komen om voor jou een offerte te maken. Selectie vindt plaats op basis van locatie en aanbod isolatiebedrijf. 


De isolatiebedrijven waar wij mee samenwerken zijn:

Tonzon

Vande Bunt Isolatie

Isoleerwel

PXA Nederland

Maatwerk Isolatie

Aula Isolatie

Duits Isolatie

KooikerZuigertechniek

Wesselink Isolatie

Koston

Isolatie Advies Groep

Groene Bouwmaterialen


We bewaren deze gegevens maximaal 1 maand op de website van Houhetwarm, die gehost wordt door Phoenix. 


AFMELDEN

Wanneer je een download hebt aangevraagd en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.


BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. ​

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.


FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.


GOOGLE ANALYTICS

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.


REACTIES OP BLOGS

De reacties op onze blog-artikelen maakt gebruik van het comment-systeem van Phoenix websites. Wij werken met de websites van Phoenix. Je gegevens worden op op de servers van Phoenix bewaard.


UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

-Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
-Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
-Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.


Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons via  info@houhetwarm.nl


SOCIAL MEDIA

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Facebook

YouTube

Pinterest

Google plus


LINKS

Op onze websites zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Houhetwarm.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.


BEWAARTERMIJN

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.


RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@houhetwarm.nl 


WIJZIGINGEN

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.