Kruipruimte

Door de kruipruimte te isoleren houd je optrekkend vocht tegen. Ook kruipruimte isolatie is een goede manier om energie te besparen. In een kruipruimte kan water terecht komen en de bodem is koud. De koude, vochtige lucht die daardoor in de kruipruimte hangt, zorgt voor extra stookkosten. Als je de kruipruimte isoleert, krijgen vocht en kou geen kans om op te trekken en je huis binnen te komen. De vloer voelt warmer aan en het klimaat in huis verbetert. En ook, je verbruikt minder energie. Dat scheelt stookkosten en is beter voor het milieu.

[mwm-aal-display]Blog Kosten vloerisolatie

Houhetwarm.nl (Pine Berg) heeft een aantal blogs geschreven over de kosten vloerisolatie. Ik wil je informatie geven over de kosten van vloerisolatie en de kosten voor de kruipruimte isolatie en de al dan niet duurzame isolatiematerialen die je het beste kunt gebruiken. Vloerisolatie en kruipruimte isolatie zijn een van de meest eenvoudige en minst dure manieren om je huis te isoleren. En het scheelt 15 procent van je warmteverlies. Ik wil graag weten hoeveel vloerisolatie kost en welke materialen worden geadviseerd. Daarom heb ik een offerte op mijn eigen site Houhetwarm.nl opgevraagd. Het is interessant om te kijken wat er dan gaat gebeuren. Verrassend! Lees verder over wat er gebeurt als je een offerte aanvraagt.

Kruipruimte isolatie geeft snel resultaatProstelko onder de vloer bij kruipruimte isolatie

Het isoleren van de kruipruimte is een makkelijke klus. Als de kruipruimte laag is (minder dan 30 centimeter) wordt de bodem in de meeste gevallen volgespoten met bodemisolatie chips. Deze kunststof chips voorkomen dat vocht optrekt naar boven en uw huis bereikt. Voor wat hogere kruipruimtes kan er ook een combinatie van bodemfolie en zogenaamde thermoskussens tegen de onderkant van de vloer worden gelegd.

Energiebesparing door kruipruimte isolatie

Je kan kruipruimte isolatie natuurlijk ook aanbrengen om energie te besparen. Met een geïsoleerde kruipruimte bespaar je al snel 10 tot 15% op je  verwarming. Heb je ook vloerverwarming, dan kan de besparing oplopen tot wel 35%. Je verliest minder warmte, waardoor de verwarming minder aanspringt. De relatief lage investering van de kruipruimte isolatie (gemiddeld 1000 tot 2500 euro) verdien je daarmee snel terug.

Last van koude voeten? Vocht in huis?

Op Houhetwarm lees je alles over de oplossing. Kruipruimte isolatie voorkomt vocht in huis en houdt je voeten warm!

Houhetwarm regelt dat isolatiebedrijven contact met je opnemen en een afspraak maken. Zij komen langs, bekijken de situatie en maken een offerte op maat.

Interesse? Vraag hier offertes aan voor kruipruimte isolatie!
Reactie plaatsen