Advies

Advies

Laat je goed adviseren over kruipruimte isolatie. Een goed advies kan je helpen met het nemen van de juiste beslissing. Als jij zelf kruipruimte isolatie gaat aanbrengen of dit wilt laten doen, is het handig om je te laten adviseren door een ervaren professional. Er zijn diverse bedrijven actief die zich gespecialiseerd hebben in kruipruimte isolatie. Advies van dat soort bedrijven is zeker de moeite waard als je zelf geen ervaring heeft. Deze specialisten bepalen snel welke vorm van kruipruimte isolatie het hoogste rendement oplevert in jouw situatie. Je kunt natuurlijk ook een energieadviseur inhuren.

[mwm-aal-display]

Juist advies, de beste kruipruimte isolatie voor je huis

Er zijn verschillende factoren die bepalen wat de juiste kruipruimte isolatie voor de kruipruimte onder je huis is. Allereerst is dat de hoogte van de kruipruimte. Verder is natuurlijk het soort vloer belangrijk. Er zitten nogal wat verschillen tussen een betonnen of een houten vloer. Vocht en kou kunnen makkelijker de woning binnendringen bij een houten vloer. Zomaar kruipruimte isolatie aanbrengen zou echter schimmel op het hout kunnen veroorzaken. Een gedegen advies voor kruipruimte isolatie is dus essentieel.

Blog Kosten vloerisolatie

Houhetwarm.nl (Pine Berg) heeft een aantal blogs geschreven over de kosten vloerisolatie. Ik wil je informatie geven over de kosten van vloerisolatie en de kosten voor de kruipruimte isolatie en de al dan niet duurzame isolatiematerialen die je het beste kunt gebruiken. Vloerisolatie en kruipruimte isolatie zijn een van de meest eenvoudige en minst dure manieren om je huis te isoleren. En het scheelt 15 procent van je warmteverlies. Ik wil graag weten hoeveel vloerisolatie kost en welke materialen worden geadviseerd. Daarom heb ik een offerte op mijn eigen site Houhetwarm.nl opgevraagd. Het is interessant om te kijken wat er dan gaat gebeuren. Verrassend! Lees verder over wat er gebeurt als je een offerte aanvraagt.Kruipruimte isolatie, isoltrend

Het hoogste rendement

Als je de kruipruimte isoleert, wil je natuurlijk het hoogst mogelijke rendement halen. Zo verdien je de investering het snelst terug. Daarnaast bespaar je op die manier het meest op je energieverbruik. En dat betekent dat je kosten voor verwarming zullen dalen. Je betaalt minder gas en houdt meer geld over voor leuke dingen. Kruipruimte isolatie zorgt ook voor een prettiger klimaat in huis, doordat optrekkende kou geen kans krijgt. Je woont dus een stukje comfortabeler dan zonder isolatie van de kruipruimte. Ben je overtuigd en wil je kruipruimte isolatie aanbrengen?

Advies

Wil je met een adviseur praten over de mogelijkheden van het isoleren van de kruipruimte? Vraag dan hier een adviesgesprek aan:

[phxoptin id=1430497944]

Het Nationaal Energiebespaarfonds

In Nederland zijn er nog teveel woningen die niet geïsoleerd zijn. De overheid wil huiseigenaren de mogelijkheid bieden de eigen woning te isoleren ook wanneer zij onvoldoende financiële middelen hebben. Hiervoor is het Nationaal Energiebespaarfonds opgericht, in dit fonds zit € 300.000.000, bijeengebracht door de overheid, de ASN bank en de Rabo bank. Je kunt een aanvraag voor een lening indienen wanneer de kosten van de isolatie minimaal € 2.500 en maximaal € 25.000 bedragen. Je leent dit bedrag tegen een rente van 3 tot 3,5 % gedurende de gehele looptijd. Het is het mogelijk een aanvraag voor een lening in te dienen, ga hiervoor naar www.ikinvesteerslim.nl/. Je kunt alleen een lening krijgen wanneer je de werkzaamheden laat uitvoeren, wanneer je zelf wilt gaan isoleren krijg je geen lening.
Daniel
Door

Daniel

op 24 Jul 2016

De rentes voor deze lening zijn veel lager geworden (2,2 en 2,6)

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 25 Jul 2016

Beste Daniel, Dank voor de toevoeging.

Reactie plaatsen