Hovenier verticale tuin

De hovenier neemt u het werk graag uit handen en legt voor u een complete verticale tuin aan. Met de ervaring en expertise van de hovenier krijgt u gegarandeerd een prachtige verticale tuin tegen uw gevel of op het balkon. De hovenier geeft daarnaast ook garantie op zijn of haar werk. Dat kan prettig zijn als er onverhoopt een probleem ontstaat met uw verticale tuin. Ook kan een hovenier die verticale tuinen aanlegt u in de meeste gevallen ook meer vertellen over de warmteregulerende werking van de verticale tuin. Niet onbelangrijk, want door die warmte regulerende werking kunt u weer besparen op stookkosten!

Perfect gemonteerd dankzij de hovenier

Als u een hovenier inschakelt voor een verticale tuin hoeft u zelf geen gaten te boren, frames in elkaar te zetten of plantjes te planten in de verticale tuin. De hovenier doet dat allemaal voor u. U hoeft in feite alleen maar toe te kijken hoe de gevel mooi wordt gemaakt met de frames met plantjes erin. Het hoveniersbedrijf regelt alles voor u en geeft u verder ook nog advies over het onderhoud van de verticale tuin.

Warmte regulerende werking van de verticale tuin

De verticale tuin is een extra laag die warmteregulerend werkt op uw gevel. U verliest minder warmte van binnen door deze extra laag. In de zomer houdt de laag de koele lucht binnen zodat u een aangenaam klimaat heeft als het buiten warm is. Door de extra laag bespaart u op stookkosten. Maar ook als u de woning koelt met bijvoorbeeld airconditioning kan de verticale tuin een besparing opleveren. De warmteregulerende werking zorgt er namelijk voor dat de airco minder hard hoeft te werken. Uw hovenier kan u vaak ook meer vertellen over de warmteregulerende werking van de verticale tuin.

willemsen
Door

willemsen

op 21 Jul 2016

Hoe kan ik een offerte aanvragen

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 22 Jul 2016

Ja, je kan zeker een offerte aanvragen voor de verticale tuin. Stuur even een mailtje naar info@houhetwarm.nl met je gegevens en je wensen. Dan ga ik de offerte voor je regelen.

Reactie plaatsen