Aannemer dakisolatie

Je kunt een aannemer inschakelen voor dakisolatie. Er zijn een paar dingen heel belangrijk. Nodig de aannemer uit voor een oriënterend gesprek en laat hem de situatie beoordelen. Alleen op basis hiervan kan een aannemer een duidelijk prijsvoorstel maken voor de dakisolatie. Zorg er ook voor dat alle werkzaamheden in de offerte zijn opgenomen. Dit voorkomt dat je achteraf met onverwachte extra kosten komt te zitten. Ook het materiaal waarmee de aannemer daken isoleert is van belang. Welke materialen gebruikt de aannemer, wat zijn de kosten en de isolatiewaarden van dit materiaal?

Vooraf bepaalde prijs voor dakisolatie

De prijs voor dakisolatie door een aannemer liggen meestal ergens tussen de € 40,- en € 60,- per m². Is je dak in slechte staat, dan kunnen de kosten oplopen. Soms is het zelfs verstandiger om met het isoleren ook direct het dak te renoveren. Dit om kosten in de toekomst te besparen. Een aannemer kan de situatie bij je thuis beoordelen en je hierover adviseren. Zorg er in ieder geval voor dat je vooraf een totaalprijs afspreekt.

Aannemers gespecialiseerd in dakisolatie

Verschillende aannemers zijn gespecialiseerd in dakisolatie. Je kunt natuurlijk contact opnemen met een aannemer en vragen of deze ervaring heeft met het isoleren van daken. Zorg ervoor dat je met een aannemer in zee gaat waar je een goed gevoel bij hebt. Vanzelfsprekend moet de offerte ook bij je budget passen. En je verdient de kosten snel terug: je stookt al minder direct nadat het dak is geïsoleerd! 
Richard Abels
Door

Richard Abels

op 19 Dec 2022

ik ben op zoek naar een aannemer die mijn schuin dak van binnenuit kan isoleren

Richard Abels
Door

Richard Abels

op 19 Dec 2022

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de isolatie van binnenuit van mijn schuine dak

Reactie plaatsen