Offertes aanvragen via Houhetwarm, hoe we werken
30 januari 2014 
2 min. leestijd

Offertes aanvragen via Houhetwarm, hoe we werken

Bij Houhetwarm.nl kun je offertes aanvragen. Bijvoorbeeld voor de kosten voor isolatie. En dat niet alleen. Je kunt ook offertes aanvragen voor allerlei isolatieklussen en isolatiematerialen, voor kleine windmolens, zonnepanelen, houtkachels, warmtepompen en ga maar door. Sinds kort hebben we onze werkwijze ten opzichte van de offerte aanvragen veranderd. Nogal radicaal veranderd. We krijgen hier veel enthousiaste reacties op en vragen over. Misschien vind je het leuk om te lezen hoe we werken bij Houhetwarm.nl en waarom we  voor deze werkwijze kiezen.

Hoe het ging. Offertes die tot aan oktober 2013 bij Houhetwarm.nl werden aangevraagd, stuurden we rechtstreeks door naar de grote offerte-aanbieders in Nederland. Dat ging prima, maar we waren met deze werkwijze eigenlijk niet gelukkig. We hadden geen enkel contact met de aanvragers van de offerte. En ook geen contact met de (isolatie) bedrijven. We stuurden onze klanten door, maar hadden geen idee waarheen.

Bemiddelaar

Als bemiddelaar tussen bedrijf en consument, waar Houhetwarm.nl voor staat, is het belangrijk om met beide partijen (klant en bedrijf) contact te hebben. Niet in de laatste plaats om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen op het gebied van isolatie, materialen, werkwijzen en natuurlijk de wensen van de klant.

Offertes aanvragen

Cocky Hoogeveen en Pine Berg van houhetwarm.nlDaarom besloten we op een andere, persoonlijke, manier te gaan werken. Met direct contact tussen klant en bedrijf. Hoe doen we dat? We zijn op zoek gegaan naar eerlijke, betrouwbare bedrijven die een goed product afleveren.

Gesprek met ondernemers

We praten met de ondernemers. We horen waar ze goed in zijn, met welke materialen ze werken en in welke regio ze werken. Mensen, zo blijkt als je in gesprek gaat, met hart voor hun vak. Technische mensen, die alles weten van isolatiewaarden, van isolatiematerialen en werktechnieken. En, ondernemers die aardig zijn. Die luisteren naar de klant. Respect hebben voor de klant. Die, kortom, weten waar het om gaat en die een product leveren waar je echt wat aan hebt.

Lijst met ondernemers

Ook al zijn we pas een paar maanden geleden begonnen met deze manier van werken met de offertes, inmiddels hebben we een aardige lijst bedrijven verzameld, verspreid over heel Nederland. En bedrijven gaan graag met ons in zee, zo merken we dagelijks. Houhetwarm.nl verzamelt de klanten en levert bij iedere offerte aanvullende informatie, zodat het bedrijf in staat is een offerte op maat te maken.

Wat heb jij hier aan?

Wat betekent deze werkwijze voor jou? Op Houhetwarm.nl geven we informatie over alles op het gebied van energiebesparing of het opwekken van duurzame energie. Als je interesse hebt in een product of isolatie kun je op veel pagina`s onderaan een offerte formulier invullen, of je kan je email adres achter laten.

Mailcontact

Wij nemen vervolgens via de mail contact met je op. We vragen naar je woonsituatie, je wensen en je voorkeuren voor een bepaald materiaal. Zodra we jouw reactie binnen hebben, zoeken we een bedrijf dat past bij je aanvraag. Wil je graag met Tonzon isoleren, dan gaat jouw offerte naar maximaal drie vloerisolatie bedrijven die werken met Tonzon. Drie, of op z`n minst twee, want je moet wel wat te vergelijken hebben. Maar ook niet meer, anders verlies je het overzicht en wordt het appels met peren vergelijken.

Afspraken

En zo sturen we de offertes door. Binnen een paar dagen nemen de bedrijven contact met je op om een afspraak te maken. En hebben we in ons bestand nog niet het bedrijf dat aan je wensen kan voldoen, dan gaan we gelijk aan de slag om wel het goede bedrijf te vinden. Voor ons is het prettig werken. En ook voor het bedrijf, merken we. En ik denk, ik hoop, ook voor jou………

[gravityform id=”15″ name=”Offertes Houhetwarm.nl”]

Reactie plaatsen