Gratis Isolatiegids
Kruip en spouw

Page content

Warmtepomp webinar

article content

Warmtepomp webinar

Warmtepompen. Je hoort er veel over de laatste tijd. De rijksoverheid geeft zelfs enorm veel subsidie op warmtepompen voor de particulier. Vraag jij je wel eens af of deze manier van duurzaam opwekken van energie geschikt is voor jouw huis? Wil je meer weten over de kosten en de subsidie? Schrijf je dan nu in voor ons webinar over warmtepompen!

Houhetwarm organiseert webinars. Via de computer of laptop thuis schakel je in en luister je een uurtje naar een programma dat is afgestemd op jouw vragen over bijvoorbeeld energie besparen of het opwekken van duurzame energie. Het is allemaal live. Je kan direct vragen stellen en je krijgt direct antwoord. Als je je opgeeft krijgt je een linkje doorgestuurd. Hiermee meld je je aan en krijg je vlak voor het tijdstip van uitzending bericht. De komende maanden staan webinars op het programma over kruipruimte isolatie en spouwmuurisolatie.

Warmtepomp webinar op 21 september

Op woensdagavond 21 september om half 8 `s avonds staat het webinar over warmtepompen op het programma. We gaan vragen beantwoorden, maar ook kort iets vertellen over warmtepompen voor de particulier. Het webinar zal voornamelijk gaan over de lucht water warmtepomp, de warmtepomp die voor de particulier het meest interessant is op dit moment.

warmtepomp webinar lucht water warmtepompWarmtepomp webinar inhoud

  • Wat is een warmtepomp?
  • Wanneer kan je een warmtepomp plaatsen?
  • Hoeveel kost een warmtepomp?
  • Hoeveel subsidie krijg je op een warmtepomp?
  • Wat levert een warmtepomp jou op?
  • Combinatie met zonnepanelen
  • Persoonlijk advies?

Warmtepomp deskundigewarmtepomp webinar met ab energy

Voor onze webinars nodigen we regelmatig een deskundige uit. Voor het webinar over de warmtepompen hebben we Toon van den Berg van AB Energy gevraagd. Toon van den Berg is al 40 jaar ondernemer en heeft een elektronische achtergrond. Hij is al jaren bezig met duurzame energie en weet alles van warmtepompen. Met zijn bedrijf AB Energy richt hij zich onder andere op de combinatie van warmtepompen met zonnepanelen. Van den Berg: „Ik verbaasde mij er over dat niemand bezig was met de ideale combinatie voor een energie neutraal huis. Namelijk de lucht water warmtepomp en zonnepanelen. Daarom ben ik indertijd begonnen met AB Energy.” Inmiddels is zijn bedrijf importeur van ES Energy save pompen uit Zweden.

Webinar is gratis

Alle webinars van Houhetwarm kan je gratis bijwonen. Dus ook voor het webinar over warmtepompen betaal je niets. Dit is je kans om snel goede informatie te verzamelen over de warmtepompen.

Ja, ik meld mij nu aan voor het webinar Warmtepompen op 21 september

Comment Section

8 reacties op “Warmtepomp webinar


Door Hijltje van Abbema op 7 januari 2017

we zijn hier zeer geïnteresseerd, de installateur maakt veel drukte erom dat gas moet blijven. We willen ook een warmtepomp, buitenlucht, de installatie, afgifte warmte, . Vloerisolatie, vloerverwarming, afwerkvloer (300 m2) is gepland. Ook de komst van een houtgestookte cv, pelletkachel, samen 36 kw. er is meer capaciteit nodig, (de installatie wordt hierop gepland), hybridesysteen en de panelen moet nog over beslist worden. kunt u adviseren? Het is hier een Rijksmonument


Door Pine Berg op 9 januari 2017

Beste Hijltje, Dank voor je reactie. Ik kan hiervoor een adviseur voor je regelen. Stuur maar even een mailtje, dan help ik je verder.


Door Marc op 5 september 2016

is webinar warmtepomp ’n seminar via ’t web ?


Door Pine Berg op 5 september 2016

Beste Marc. Ja het webinar is een soort seminar via het web. Je moet het zien als een vraag en antwoord uurtje tussen mij en de kenner van warmtepompen. Ik ga proberen, en dat zal zeker lukken, om alle technische verhalen zodanig te vertalen dat iedereen het kan volgen. Daarna kan je vragen stellen en we komen met een leuk aanbod.


Door Jan van den Bremer op 4 september 2016

Graag doe ik mee met het webinar.Door L.C. (Leen) van Doorn op 28 augustus 2016

Graag meld ik me aan voor het webinar op 21 sep a.s.


Door Pine Berg op 29 augustus 2016

Beste Leen, Het is handig als je je even aanmeldt via het formulier op deze pagina.

Plaats een reactie


*