Kruipruimte isolatie e-book over materialen
23 augustus 2017 
2 min. leestijd

Kruipruimte isolatie e-book over materialen

Het aanvragen van een offerte voor kruipruimte isolatie via Houhetwarm is vanaf vandaag nog interessanter! Bij de offerte aanvraag krijgt je direct handige info over kruipruimte isolatie. Zodat jij niet met je mond vol tanden staat als de isolatiespecialist de offerte met je bespreekt. Word binnen 5 minuten een isolatie-expert!

Houhetwarm werkt samen met een groot aantal gecertificeerde isolatiebedrijven. Wie een offerte voor kruipruimte isolatie aanvraagt, krijgt daarom altijd offertes van gecertificeerde bedrijven. Aanvragers krijgen van ons drie offertes. Niet meer en niet minder. Met teveel offertes zie je door de bomen het bos niet meer. Met te weinig offertes kan je niet goed vergelijken.

kruipruimte isolatie offertes houhetwarm

Vragen over kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie is een populaire maatregel om energie te besparen. Kruipruimte isolatie scheelt € 200 per jaar op je energierekening en geeft een vermindering van 580 kg CO₂. Dus je bent duurzaam bezig!
We krijgen veel vragen over kruipruimte isolatie. De kosten, de isolatiewaarde van de gebruikte isolatiematerialen, de voor- en nadelen. Daarom heisolatie_materialen_voor_de_kruipruimtebben we de antwoorden op al deze vragen samengevat in een overzichtelijk documentje, met de fraaie titel: Word binnen 5 minuten een isolatie-expert. Handige tips die je verder helpen als er drie offertes op de keukentafel liggen en je een keuze moet maken.

Offerte kruipruimte isolatie met extra info

Alle isolatiebedrijven bieden goede isolatiematerialen, met vergelijkbare isolatiewaarden. Wat moet je nu kiezen? Waar moet je op letten? Ieder bedrijf werkt natuurlijk met het beste materiaal en biedt de beste prijs/kwaliteit verhouding. Maar wat wil jij? Misschien helpt de informatie in Word binnen 5 minuten een isolatie-expert jou bij het maken de de juiste keuze.

Tips (10!) voor offerte kruipruimte isolatie

Het document krijg je gratis bij een aanvraag voor een offerte voor kruipruimte isolatie. Om je alvast wat vooruit te helpen geef ik je hierbij al een aantal tips die handig zijn als je met het isolatiebedrijf de isolatieklus bespreekt.

Tip 1:
Om de offertes goed te kunnen vergelijken, kijk je naar de Rc waarde van de isolatiematerialen die worden aangeboden. Hoe hoger de RC waarde hoe hoger de isolatiewaarde. Over het algemeen betaal je meer voor een hogere Rc waarde.

Tip 2:
Een laag van 15 cm water in de kruipruimte is niet erg. Dan kan het isolatiebedrijf werken met een bodemfolie. Bij meer dan 15 cm moet je eerst zorgen voor een droge kruipruimte.

Tip 3:
Vraag naar garantie bij een offerte kruipruimte isolatie.

Tip 4:
Vraag naar de kosten van meerwerk.

Tip 5:
Informeer naar subsidie mogelijkheden.

Tip 6
Vraag welk energielabel je huis krijgt als je de kruipruimte laat isoleren met het materiaal dat geadviseerd wordt.

Tip 7:
Bewaar de rekening, deze heb je nodig als je je huis wilt verkopen.

Tip 8:
Informeer of je zelf het voorbereidende werk kan doen, dat scheelt in de kosten. In oudere huizen ligt de kruipruimte vaak vol met bouwafval. Het isolatiebedrijf haalt dit voor je weg. Maar je kan het ook zelf doen. Scheelt vaak zo`n 50 euro.

Tip 9:
Let er op dat het isolatiebedrijf ook de ventilatie van de kruipruimte meepakt.

Tip 10:
Een offerte kan pas gemaakt worden, als de kruipruimte is geïnspecteerd. Dus let er op dat het isolatiebedrijf inderdaad is komen kijken.

kruipruimte isolatie offertes houhetwarm

Reactie plaatsen