Zelf je vloer isoleren? Doe het in de zomer
15 juni 2021 
3 min. leestijd

Zelf je vloer isoleren? Doe het in de zomer

Een goed moment om de vloer te isoleren is de zomer. Dan is het onder de vloer vaak aangenamer en ben je klaar voordat de winter komt. Zelf je vloer of kruipruimte isoleren is makkelijker dan je denkt. Reflecterende isolatie kun je gewoon op de bodem van de kruipruimte leggen. In een paar uurtjes ben je klaar. De reflectie doet de rest: warmte uit de vloer weerkaatst en wordt zo terug gestraald naar boven. Het isoleren van de vloer bespaart tot 210 euro per jaar en levert direct extra comfort op (bron: MilieuCentraal).

isolatie-isobooster

Je hebt alleen een schaar en rolmaat nodig.

Speciale aanbieding voor Houhetwarm

Speciaal voor jou heeft Houhetwarm een scherpe aanbieding: Je ontvangt 20% korting op Isobooster T3 vloerisolatie. De aanbieding bestaat uit 50 m2 reflecterende isolatie voor 999 euro*. Hiermee heb je voldoende voor een gemiddelde (tussen)woning.

Het enige dat je verder nodig hebt is een rolmaat en een schaar of een scherp afkortmes. Knip Isobooster op lengte en leg de banen naast elkaar op de bodem en klaar ben je!

Ga naar deze bestelpagina en gebruik de code: HHW_ZOMERACTIE. Deze eenmalige aanbieding geldt exclusief voor lezers van Houhetwarm.

*) Actievoorwaarden:

-De korting geldt op Isobooster T3 (48 mm. dikte met een RD-waarde van 3,7 m2 K/W)
-Je ontvangt drie en halve rol van in totaal 52,50 m2 (Inclusief snijverlies voldoende voor een gemiddelde woning van 50 m2)
-Isobooster wordt geleverd op rollen van 1,20 meter breed en een lengte van 12,50 of 6,25 meter
-De kortingsactie geldt alleen voor directe aankopen gedaan door particuliere klanten
-De actie geldt zolang de voorraad strekt tot 1 september 2021
-Bij zelf isoleren geldt er geen ISDE-subsidie
-Korting is niet overdraagbaar op derden
-Maximaal één bestelling per adres
-Genoemde prijs is inclusief BTW
-Levering binnen vijf werkdagen

Professional inschakelen

Lijkt het je lastig om zelf je vloer te isoleren? Schakel een van de Isobooster Professionals in. Isobooster Professional is een netwerk van ervaren specialisten voor elke isolatieklus. Deze experts hebben geruime ervaring op het gebied van dak-, gevel-, en vloerisolatie.

“Met Isobooster Professional bouwen we aan een landelijk dekkend netwerk van vakmensen in renovatie, restauratie en verduurzaming,” aldus Arthur Horeman, directeur van Isobooster: “Zoekt u een vakman bij u in de buurt, dan helpen we u graag.”

Stuur een mailtje met je vraag naar info@pxanederland.nl.

isobooster-professional

Professionals met vakkennis en ervaring.

Goede prestaties met reflecterende isolatie

Dit jaar heeft Isobooster de resultaten bekendgemaakt van een meerjarig onderzoek naar de reductie van de warmtevraag met de isolatiematerialen van Isobooster. Deze kan op lopen tot meer dan 45% op jaarbasis bij isolatie van de gevel.

‘Woning verduurzamen’ is een van de meest gegoogelde items. De tijd vraagt erom en wie wil niet de energierekening zien dalen? Een goede isolatie van dak, muren en vloer is dan prioriteit. Wat er niet uitvliegt hoef je immers niet bij te stoken.

Isobooster bestaat uit meerdere lagen reflecterende folie die omgeven zijn door lagen luchtkussenfolie. Hierdoor wordt bijna alle warmte in de woning volledig gereflecteerd wat het energieverbruik flink omlaag brengt. Om deze bewering te staven werd een uniek onderzoek uitgevoerd. Meer weten? Ga naar Nederlandse Bouw Documentatie: Hoe test je de isolatiewaarde van bouwmaterialen? | NBD-Online

isobooster-en-isoleren-van-woningen

Dezelfde woningen, maar grote verschillen in energieverbruik.

Daken isoleren met reflecterende folie

Isobooster wordt niet alleen gebruikt als vloerisolatie. Het Sint Anthony Gasthuis in Groningen is een Rijksmonument uit 1517. Recentelijk is het dak volledig vernieuwd en voorzien van Isobooster isolatiefolie. Dit leent zich uitstekend voor renovatieprojecten, juist als er niets mag veranderen aan het authentieke aanzicht.

Bij Rijksmonumenten is het doorgaans vereist dat het originele aanzicht van het monument gelijk blijf. Dit vereist flexibele isolatiematerialen met moderne eigenschappen, die geen grote aanpassingen vergen. “Isobooster is voor deze restauratieprojecten uitermate geschikt,” vertelt Arthur, bedenker van Isobooster.

“Het is flexibel en laat zich gemakkelijk monteren. In Groningen hebben wij bijvoorbeeld de oude dakpannen weer terug geplaatst na het aanbrengen van de isolatie, waardoor het authentieke karakter behouden bleef.” Bekijk hier de video van dit project via Energieloket Groningen:

isobooster-houhetwarm-

De bewoners van dit hofje zitten er warmpjes bij.

Wooninspiratie opdoen? Kom 8, 9 en 10 oktober naar de Beurs Eigen Huis

Van 8 tot 10 oktober vindt de Beurs Eigen Huis plaats. Ga je een huis bouwen of verbouwen of ga je verhuizen of verduurzamen? Kom naar de beurs. Je vindt Isobooster op stand B3.31. Kom gezellig langs.

 

Reactie plaatsen