Energie besparende verf ThermoShield
10 juni 2016 
3 min. leestijd

Energie besparende verf ThermoShield

Wil jij op een eenvoudige manier energie besparen? Ontdek nu dé duurzame verf waarmee je energie bespaart in de winter. En als bonus is je huis koel in de zomer. Houhetwarm zocht en vond ThermoShield. Een muurverf op waterbasis met unieke eigenschappen. Je kunt het nu bestellen met een korting van 5%! (de code staat onderaan dit artikel).

Je wilt op een eenvoudige manier energie besparen. Deuren doe je dicht, de verwarming `s avonds laag. Wat kan je nog meer doen?

Isolatie is een behoorlijke investering. Je wilt energie besparen, maar kruipruimte isolatie en spouwmuur isolatie is boven je budget. Hoe pak je het aan?

Je hebt alles gedaan wat je maar kan doen om energie te besparen. En je wilt verder. Op weg naar een energie neutrale woning. Wat zijn de mogelijkheden?

De oplossing? ThermoShield!

Verf. De oplossing is gewoon verf. ThermoShield heet het. Het lijkt een rare manier van energiebesparing, maar een paar lagen ThermoShield op de muur en je bespaart zo`n 10% op je energiekosten. Deze verf is op waterbasis.

Ontwikkeld voor de ruimtevaartThermoShield_m

ThermoShield is een energiebesparende verf, oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart. Met gewone muurverf krijgt de muur een kleur, maar dat is alles. ThermoShield zorgt voor een beter comfort en binnenklimaat doordat het de luchtvochtigheid in huis reguliert. De beschilderde muren blijven in de zomer koeler en in de winter warmer.

Hoe werkt ThermoShield?

De kracht van ThermoShield is keramiek. De verf bestaat uit keramische bolletjes. ThermoShield op de binnenwand geeft het volgende resultaat:

  • In de zomer: het membraan neemt vocht uit de lucht op. Het vocht verdampt en door deze verdampingskoelte koelt de ruimte aanmerkelijk af.
  • In de winter: het membraan zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte en daardoor voor een geringere werveling van de lucht. Dat geeft een aangenaam klimaat, ook voor mensen met allergieën en astma. Tegelijkertijd wordt overtollig vocht uit de wand gezogen waardoor deze uitdroging een beter isolerend effect van de wand realiseert. Er zijn dan minder stookkosten (gemiddeld 10%) mee gemoeid om eenzelfde interieurwarmte te bereiken en te handhaven.

ThermoShield is een verf met bijzondere eigenschappen

groen_vinkjeMeer comfort en aangenaam binnenklimaat

groen_vinkjeDuurzame, milieuvriendelijke verf

groen_vinkjeGeen weekmakers en minimale oplosmiddelen, dus je staat niet in de schadelijke dampen te werken

groen_vinkjeDroogt snel, zodat je snel kunt werken

groen_vinkjeReguleert de luchtvochtigheid

groen_vinkjeBetere akoestiek

groen_vinkjeWarmte reflecterend, dus je haalt meer uit je energie

groen_vinkjeLeverbaar in alle kleuren

ThermoShield bestellen

Wil jij aan de slag met deze bijzondere verf? Dan heb ik een mooi aanbod voor je. Je koopt ThermoShield Interieur met korting via Houhetwarm. Bestel op de website van ThermoShield de verf die je wilt en ontvang 5% korting!

Dit is je code: 1607

Ja, ik wil ThermoShield verf bestellen en ik gebruik de code voor 5% korting

jan de ruiter
Door

jan de ruiter

op 11 Jun 2016

Volgens mij een prachtig produkt,maar waarom zie ik geen prijskaartje,of kijk ik niet goed??

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 13 Jun 2016

Beste Jan, Dank voor je reactie op het artikel over ThermoShield. De prijs is afhankelijk van het type verf dat je kiest. En de kleur en de hoeveelheid natuurlijk. De verf die het meest gebruikt wordt voor binnen is de ThermoShield Interieur. Het theoretische verbruik (o.a. afhankelijk van de ondergrond) verbruik van ThermoShield Interieur is 1 liter per 3 m2. Dit is gebaseerd op het aanbrengen van 2 lagen per roller of kwast. Standaardkleur is helder wit (RAL 9010) en wordt toegepast op de meeste plafonds. ThermoShield is leverbaar in alle gangbare kleuren. Voor een emmer met witte verf van 5 liter betaal je €65 (exclusief verzendkosten (€12,50) en exclusief btw, €13,65). Het eindbedrag komt dan op €91,15.

Marianne
Door

Marianne

op 18 Jun 2016

Jeminee dat is wel duur! Dat haal je er nooit uit. Tenminste niet in mijn geval

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 20 Jun 2016

Beste Marianne, Ja, het is ook duur deze verf. Maar als je het vergelijkt met de kosten voor spouwmuurisolatie dan is het helemaal niet duur. Natuurlijk levert deze verf minder energiebesparing dan spouwmuurisolatie, maar je hebt een behoorlijke besparing (10%) en een mooi geschilderde muur. Bovendien reflecteert deze verf ook nog eens het licht.

Derk de Vries
Door

Derk de Vries

op 17 Jul 2016

Goede morgen, Vraag; als je er een tintje (geel of rosé) aan wilt toevoegen tbv levende (meer natuurlijke) witte kleur, wordt dan de werking van de verf gereduceerd? Bijvoorbaat dank voor uw reactie Mvg Derk

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 19 Jul 2016

Beste Derk, Ik heb je vraag over kleurtoevoeging aan energiebesparende verf even uitgezet bij de leverancier. Ik kom er op terug.

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 22 Jul 2016

Beste Derk. Hierbij de reactie van ThermoShield: „Een tintje geel of rosé doet geen afbreuk aan de werking. Een kleur zwart reflecteert minder zonlicht dan wit, dat zal iedereen begrijpen maar in bovengenoemde hoeveelheden niet!”

Daniel
Door

Daniel

op 13 Aug 2016

Iedereen moet wel in gedachten houden dat de verf werkt op muren die aan de buitenkant van de woning grenzen. Een binnenmuur, plafond of zelfs een tussenmuur is vaak al warm aan twee kanten. Mijn advies, spaar dan even door voor isolatie op plekken waar ook wat te halen valt. Je kan ook samen met een energieloket een buurtactie opstarten zodat isoleren goedkoper kan,

Hendrik
Door

Hendrik

op 14 Aug 2016

Is deze verf met een spuit aan te brengen?

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 21 Aug 2016

Ik zal je vraag even voorleggen aan de deskundige.

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 23 Aug 2016

Ja, kan ook!

Hendrik
Door

Hendrik

op 14 Aug 2016

Is deze verf airless te verspuiten?

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 23 Aug 2016

Beste Hendrik, ThermoShield is prima airless te verspuiten.

Peter Geesink
Door

Peter Geesink

op 30 Nov 2016

Kan ik de verf ook op de buitenmuur aanbrengen heb een wit geschilderde gemetselde stenen muur.

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 01 Dec 2016

Goedemorgen, Ik ga dat even voor je na.

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 05 Dec 2016

Ik ben het even nagegaan. Het antwoord over de energiebesparende verf is: Dat kan zeker! De verf moet uiteraard nog wel goed aan de ondergrond hechten!

frans
Door

frans

op 29 Apr 2017

twee jaar geleden heb ik mijn hele huis binnen gedaan met dit spul: enkele honderden euro. merkbaar resultaat: nada, niente. weggegooid geld.

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 02 May 2017

Beste Frans, Dank voor je reactie. Jammer dat dit voor jou zo verlopen is. Ik ben benieuwd waar dit is mis gegaan?

Ronald
Door

Ronald

op 29 Apr 2017

Is er een Lambda-waarde (λ) bekend?

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 02 May 2017

Dat zal ik even navragen.

Reactie plaatsen