infrarood verwarming offerte

Offerte aanvraag infrarood (nano) panelen

Ga direct naar het aanvraag formulier onderaan


Wim 

"Zeer tevreden" 

"Ik heb via Houhetwarm.nl een paneel van 300 watt en een van 200 watt gekocht en uitgeprobeerd en ben er zeer tevreden over. Na een paar dagen zijn de panelen inderdaad het meest effectief. Ik ga er dan ook volledig voor en zal de komende maanden meer panelen aanschaffen zodat ik het hele huis kan verwarmen. Ben wel van van plan om bij de Nano ook een gewoon stralingspaneel erbij te nemen voor directe verwarming. Ik heb geïsoleerd (oude woning en zonnepanelen)."

                                          Een lekker warm huis is voorzien van infrarood panelen


Koude voeten, beetje rillerig? Dat wil je niet. Het moet lekker comfortabel zijn. Ook als je stil zit. 


En dat kan. Met infrarood panelen op juist die locaties in huis waar je het echt lekker warm wilt hebben. Zonder daarvoor een hele (dure) cv installatie te laten draaien. 


Dat heeft nog een voordeel: je bent lekker duurzaam bezig én je verdient elke maand geld. Want de tijd is voorbij dat infrarood panelen vooral energie verslinden. Met nieuwe technieken (Nano) is infrarood verwarming een uitstekend alternatief voor lawaaiige en dure warmtepompen. En je hoeft niet eens je hele huis zwaar te isoleren.


Dat wil je toch niet mislopen?

Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij Houhetwarm zorgen we dat je snel een offerte op maat krijgt, voor het aantal panelen dat jij wilt. Inclusief thermostaat, installatie en handige app waarmee je de temperatuur van te voren kan instellen. 

Een offerte op maat dus, van iemand die er verstand van heeft. 


Bij Houhetwarm.nl doen we het zo:

 • Je vult de offerte (hieronder) in en klikt op verzenden
 • Wij zorgen ervoor dat je binnen 48 uur wordt gebeld
 • Je krijgt vragen over:  je woonhuis (bouwtijd), mate van isolatie, aantal inwoners (energie gebruik en gedrag) 
 • Samen bekijk je welke panelen op welke locaties in huis interessant voor je zijn
 • Je krijgt te horen (en via de mail) wat de kosten zijn voor panelen en installatie
 • Je beslist uiteraard pas dan of je dit wil

Voordelen infraroodverwarming

 • Directe warmte, alsof je lekker in de zon zit
  Nano Infrarood warmtepanelen verwarmen direct door middel van straling. Dat betekent dat de warmte zonder overdracht aan bijvoorbeeld lucht, alle materie in de ruimte opwarmt. Er treedt geen energieverlies op, zoals bij convectie verwarming die (indirect) eerst water, dan radiator, vervolgens lucht en tot slot mensen opwarmt.
 • Energiezuinig
  Slechts 15 watt per m2 vloeroppervlak
 • Eenvoudige installatie
  Nano Infrarood warmtepanelen worden aan de muur of het plafond bevestigd en kunnen worden aangesloten op alle bestaande elektrische installaties. Er is geen leidingwerk nodig. Ze zijn zeer geschikt voor combinaties met zonnepanelen en elektrische of zonneboilers.
 • Esthetisch
  De panelen zijn standaard in wit of zwart te verkrijgen. Het is ook mogelijk om de panelen te laten bedrukken met tekst of met een foto.
 • Terugverdientijd
  Door de lage aanschafkosten in combinatie met de lage verbruikskosten is de terugverdientijd van Nano Infrarood warmtepanelen 1 tot 5 jaar. De verbruikskosten zijn blijvend laag en de panelen zijn slijtvast en onderhoudsvrij. Bovendien zijn er geen vervangingskosten te verwachten binnen 30 jaar. 
 • Hoofdverwarming
  Nano Infrarood warmtepanelen zijn ook geschikt als hoofdverwarming van woningen en bedrijfsruimtes.
 • Gezondheid
  Infraroodstralen hebben een positief effect op de gezondheid. De infraroodwarmte heeft een heilzaam effect op spieren en gewrichten. Stof en bacterie╠łn worden niet gecirculeerd, zoals bij convectie-verwarming, waardoor de lucht langer vers blijft.

[gravityform id="32" title="true" description="true"]

Lees hieronder onze privacyverklaring