Energie besparende verf ThermoShield

Wil jij op een eenvoudige manier energie besparen? Ontdek nu dé duurzame verf waarmee je energie bespaart in de winter. En als bonus is je huis koel in de zomer. Houhetwarm zocht en vond ThermoShield. Een muurverf op waterbasis met unieke eigenschappen. Je kunt het nu bestellen met een korting van 5%! (de code staat onderaan dit artikel).

Je wilt op een eenvoudige manier energie besparen. Deuren doe je dicht, de verwarming `s avonds laag. Wat kan je nog meer doen?

Isolatie is een behoorlijke investering. Je wilt energie besparen, maar kruipruimte isolatie en spouwmuur isolatie is boven je budget. Hoe pak je het aan?

Je hebt alles gedaan wat je maar kan doen om energie te besparen. En je wilt verder. Op weg naar een energie neutrale woning. Wat zijn de mogelijkheden?

De oplossing? ThermoShield!

Verf. De oplossing is gewoon verf. ThermoShield heet het. Het lijkt een rare manier van energiebesparing, maar een paar lagen ThermoShield op de muur en je bespaart zo`n 10% op je energiekosten. Deze verf is op waterbasis.

Ontwikkeld voor de ruimtevaart

ThermoShield is een energiebesparende verf, oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart. Met gewone muurverf krijgt de muur een kleur, maar dat is alles. ThermoShield zorgt voor een beter comfort en binnenklimaat doordat het de luchtvochtigheid in huis reguliert. De beschilderde muren blijven in de zomer koeler en in de winter warmer.

Hoe werkt ThermoShield?

De kracht van ThermoShield is keramiek. De verf bestaat uit keramische bolletjes. ThermoShield op de binnenwand geeft het volgende resultaat:

  • In de zomer: het membraan neemt vocht uit de lucht op. Het vocht verdampt en door deze verdampingskoelte koelt de ruimte aanmerkelijk af.
  • In de winter: het membraan zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte en daardoor voor een geringere werveling van de lucht. Dat geeft een aangenaam klimaat, ook voor mensen met allergieën en astma. Tegelijkertijd wordt overtollig vocht uit de wand gezogen waardoor deze uitdroging een beter isolerend effect van de wand realiseert. Er zijn dan minder stookkosten (gemiddeld 10%) mee gemoeid om eenzelfde interieurwarmte te bereiken en te handhaven.

ThermoShield is een verf met bijzondere eigenschappen

Meer comfort en aangenaam binnenklimaat

Duurzame, milieuvriendelijke verf

Geen weekmakers en minimale oplosmiddelen, dus je staat niet in de schadelijke dampen te werken

Droogt snel, zodat je snel kunt werken

Reguleert de luchtvochtigheid

Betere akoestiek

Warmte reflecterend, dus je haalt meer uit je energie

Leverbaar in alle kleuren

ThermoShield bestellen

Wil jij aan de slag met deze bijzondere verf? Dan heb ik een mooi aanbod voor je. Je koopt ThermoShield Interieur met korting via Houhetwarm. Bestel op de website van ThermoShield de verf die je wilt en ontvang 5% korting!

Dit is je code: 1607

Ja, ik wil ThermoShield verf bestellen en ik gebruik de code voor 5% korting