Gratis Isolatiegids
Kruip en spouw

Page content

article content

Kleine windmolen Hummer 500 voor bij zomerhuisje

Kleine windmolen Hummer 500 voor bij zomerhuisje. Tijdens onze zoektocht naar goede en betrouwbare kleine windmolens, kwamen we de Hummer 2.7 500 tegen. Hij wordt in Nederland geleverd. Het is een goede windmolen die vooral los van het elektriciteitsnet tot zijn recht komt.

Kleine windmolen

Zoals je misschien weet volgt Houhetwarm ontwikkelingen rond kleine windmolens op de voet. We begonnen jaren geleden met de Liam, van ontwikkelingsmaatschappij Archimedes. Een prachtige kleine molen voor de stedelijke omgeving. Helaas is deze windmolen nog steeds niet op de markt. Daarom gingen we op zoek naar alternatieven.

We vonden de Superwind 350, vooral geschikt voor boten. De Windchallenge voor op het platte dak van bedrijven en woningen. En De Blauwe Molen, een nieuwe Nederlandse kleine windmolen met een bijzondere wikkelvormige uiterlijk. Ook de Black hebben we in ons assortiment opgenomen.

Kleine windmolen Hummer 500

Een betaalbare windmolen die als `stand alone` wordt aangeprezen is de Hummer 2.7 500. Een kleine windmolen die hoge opbrengsten genereert en dus vooral interessant is als je energie nodig hebt op plekken waar je geen elektriciteit hebt. Denk daarbij aan een tuinhuisje of een vakantiewoning.

Hummer 500 kleine windmolen

De Hummer molen is een wat zwaardere molen (relatief dan, hij weegt 6.5 kg.)van Chinese makelij. Hij wordt geproduceerd door het gecertificeerde bedrijf Anhui Hummer Dynamo, dat kleine tot middelgrote windmolens produceert voor de wereldmarkt. De fabriek specialiseert zich in kleine en lichte windmolens, met een hoge opbrengst en een lange levensduur. Leuk detail: de naam van het bedrijf is ontleend aan de hummingbird (kolibrie), het kleinste en lichtste vogeltje ter wereld. De kolibrie kan stilstaan in de lucht en zelfs achteruit vliegen. Het Chinese bedrijf ziet overeenkomsten met de windmolens die ze maken.

Hummer levert 500 kwh per jaar

De Hummer 2.7 500 W produceert jaarlijks 500 kwh, met een maximum uitgaand vermogen van 750 watt. Daar kan je geen huishouden op laten draaien (een gemiddeld huishouden verbruikt 3500 kwh per jaar), maar je kan er zeker verlichting en andere lichte apparatuur mee van stroom voorzien. Deze windmolen wordt geleverd met alle benodigde apparatuur.

Prijs Hummer

De prijs is schappelijk. Deze maand is de Hummer bij ons in de aanbieding van €2499 voor €1899. Hij wordt geheel compleet geleverd met ingebouwde laadregelaar en een Sinus Omvormer 24 V 240V 750 watt . De aanbieding is exclusief mast. De Hummer 500W windmolen is ontworpen voor het gebruik van accu’s. De energie die de molen levert, wordt opgeslagen in accu`s. De H2.7-500W windmolen is daarom geschikt voor afgelegen gebieden waar geen netspanning beschikbaar is.

Interesse in deze Hummer 500?

Heb je interesse in de Hummer 500? We koppelen je aanvraag direct naar de leverancier. Hij maakt een offerte voor je en kan direct je vragen beantwoorden.

 

Specificaties Hummer 500

 
Nominaal vermogen
(W) 500
Maximale output power  
 w 1000
Laadspanning   
  (V) DC 24
Blade aantal 
3
Rotorblad materiaal 
GRP ( Glas fiber)
Rotorblad diameterm  
2.7
Start-up windsnelheid  
 (M / s) 2.7
Nominale windsnelheid 
(M / s) 3,0
Scoort roterende tarief 
(R / min) 600
Windenergie gebruik te maken van ratio
 (Cp) 0,42
Generator output Single-fase frequentieomzetting 
AM
Nominale laadstroom
 (A) 15
De maximale laadstroom (in een korte tijd) 
(A) 25
Output AC frequentie
 (Hz) 0 ~ 300
Generator-efficiëntie>
 0,8
Getuide toren met een diameter (mm) niet inbegrepen​

76 * 2000 * 3 (3 stuks)

Toren hoogte (m)   ​
niet inbegrepen​

Toren hoogte 6 (m) 

​ Advies​

Het gewicht van de generator (kg)

​ totaal​

 

95 KG

Accu  12V 150Ah/200Ah

​   ​

niet inbegrepen​

 2 stuks

​ Advies​
 

Comment Section

3 reacties op “Kleine windmolen Hummer 500 voor bij zomerhuisje


Door Paul op 2 juli 2019

500 Watt bij een potentiaal van 12V levert geen 500 Watt maar 52 Watt. = 23 cent per dag / 81 Euro per jaar / 438 kWh per jaar. Probleem is alleen dat het niet zoveel waait in NL. Levert eerder 10 tot 20 Euro per jaar op gok ik. Totale onzin wat hier staat.


Door Dirk op 5 september 2017

Omvormer van mij is stuk, doet niks meer, is dit te repareren of wordt het een nieuwe


Door Pine Berg op 18 september 2017

Beste Dirk, Ik kan je helaas niet helpen.

Plaats een reactie


*