We gebruiken cookies
Gratis Isolatiegids
Kruip en spouw

Page content

article content

Energie advies en isolatie advies

Energie advies en isolatie advies nodig? Steeds meer huiseigenaren kiezen voor een totaal aanpak als ze voor duurzaam gaan. Van keukentafelgesprek tot en met oplevering: een volledige ontzorging mét een duurzaam resultaat! Energie besparen daar waar het kan en energie duurzaam opwekken. Houhetwarm werkt al jaren samen met energieadviseurs die je van A tot Z bijstaan en helpen met het maken van de juiste keuzes. Vandaag een gesprek met WijWonenDuurzaam, duurzaamheidsexperts met een roeping. (Ook voor VVE`s).

Misschien herken je dit wel: je gaat verhuizen naar een nieuw huis en je denkt, dit is het moment om alles goed aan te pakken. Je wilt niet alleen aan de slag met energie besparen, maar ook met het opwekken van duurzame energie én comfortabel wonen. Zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, isolatie: het kan allemaal en je wilt het ook allemaal.

Zelf alles uitzoeken?

Je gaat vervolgens op zoek naar informatie. Want je wilt je goed informeren. Je wilt kennis opdoen van duurzaam bouwen of verbouwen, technische installaties, verwarming, duurzame producten, isolatiematerialen en nog veel meer. Maar het kost tijd. Veel tijd. En die heb je eigenlijk niet. Bovendien, het is je vak niet.energie advies en isolatie advies voor VVE

Betrouwbaar energie advies

Op internet kom je in een woud van aanbieders terecht. Wie kan je vertrouwen, aan welke normen voldoen deze bedrijven? En wat als iets niet goed wordt aangelegd of als iets kapot gaat. Heb je garantie? En dan ook nog. Waar moet je beginnen? En wat past bij jouw huis en jouw budget?

Energie advies en isolatie advies

Kortom, als je deze vragen hebt en je ziet op tegen de tijd die het kost denk dan eens aan energie advies en isolatie advies. Om dit objectief en eerlijk te regelen is misschien WijWonenDuurzaam de oplossing. Een expert die je bij de hand neemt en al je wensen en mogelijkheden op een rij zet. Ik werk al langer met dit adviesbureau en ben erg tevreden over hun manier van werken. En over hun enthousiasme overigens!

Duurzaamheidsdroom – Energizing the Transition

„We ondersteunen huiseigenaren en VVE`s die net als wij een duurzaamheidsdroom hebben”, zegt Bram Bresser van WijwonenDuurzaam. „Wij gaan voor de complete aanpak. We maken daarvoor samen met de klant een stappenplan. Een soort meerjarenplanning, waarbij je precies weet waar je aan toe bent.”

WijwonenDuurzaam is een landelijk platform dat jarenlange ervaring met energieadviezen heeft. Bresser: „We kwamen er achter dat het advies wat we gaven vaak bestond uit losse maatregelen. Dan heb je zonnepanelen, maar dan. Wat gebeurt er daarna? En dat is jammer, want er is zoveel meer mogelijk.”

Volledige begeleiding

energie advies en isolatie advies 2

Bram Bresser van WijWonenDuurzaam

Het bureau pakte de uitdaging op en zetten nu hun netwerk in om huiseigenaren volledig te begeleiden. WijWonenDuurzaam inspireert de klant eerst door alle mogelijkheden helder in kaart te brengen. Vervolgens wordt een stappenplan gemaakt. Welke maatregelen zijn wenselijk, welke zijn technisch mogelijk. Bresser: „Vervolgens implementeren we het stappenplan. Je kan uitvoeren wat en wanneer je wilt. Het totaalpakket of wil je eerst spouwmuurisolatie? Prima, dan beginnen we daar mee. Je weet dan precies hoeveel het je gaat kosten en hoeveel je bespaart.”

WijwonenDuurzaam draagt hiermee bij aan de transitie naar een duurzame wereld. Bresser: “Je leest en hoort zoveel over de kwetsbaarheid van onze aarde. De oorzaken en de gevolgen. Ook bij ons in Nederland. Alle Nederlanders moeten nu toch echt actie ondernemen. En die actie bepaal je zelf. Kom je er niet uit, dan staan wij klaar.”

Nu advies van WijwonenDuurzaam?

Klik op de rode banner en het komt in orde!

adviseur energie besparing aanvragen

Comment Section

0 reacties op “Energie advies en isolatie advies

Plaats een reactie


*